Vi söker betong- och träarbetare till Jönköpings- och Östergötlands län

Vi söker betong- och träarbetare till Jönköpings- och Östergötlands län

Kanonaden Entreprenad söker betong- och träarbetare till Jönköping samt Östergötland

Om tjänsten

Vi erbjuder en utvecklande tjänst i ett växande företag där alla tillsammans bidrar till att skapa en god arbetsmiljö och hög trivsel på arbetsplatsen!

Just nu söker vi flera betongarbetare samt träarbetare till region Jönköpings- och Östergötlands län, där vi ständigt har flera projekt igång. Som betong- och träarbetare på Kanonaden arbetar du med allt från mindre villa grunder till större anläggningsentreprenader. Variationen på projekten innebär att du både arbetar självständigt och  i grupp samt att du i mindre projekt arbetar på egen hand efter både konstruktions- och armeringsritningar.

 

Din bakgrund

Du har tidigare stor vana av både nyproduktion av bostäder samt större entreprenader såsom brobyggnation och reningsverk. Du har vana att på egen hand arbeta efter ritningar med stöttning från arbetsledningen. Du trivs i att arbeta i projekt där det händer mycket och ser det som en självklarhet att leva upp till våra ledord PÅLITLIGA-FLEXIBLA-EFFEKTIVA.

 

Du som person

Du är en strukturerad och flexibel person som trivs lika bra att arbeta självständigt som i grupp. Du uppskattar att arbeta i varierande projekt och är trygg i din yrkesroll. Du ser det som en självklarhet tillsammans med kollegor skapa en god arbetsmiljö på arbetsplatsen och du arbetar engagerat både självständigt och i grupp för att uppnå resultat.

Då vi främst söker betongarbetare och träarbetare till Jönköpings- och Östergötlands län ser vi gärna att då även bor i denna region. 

Du ska periodvis kunna arbeta i projekt beläget på annan ort.
 

Om företaget

Kanonaden är ett anläggningsföretag vars affärsidé är att alltid vara kostnadseffektiv i alla delar av byggprocessen. Genom fokusering inom flera teknikområden skapar vi mervärden för våra kunder och oss själva. Vid sidan av traditionella anläggningsarbeten har vi specialiserat oss på uppdrag förknippade med utbyggnad av energianläggningar i form av fjärrvärme, kabelförläggning, kraftväme- och vindkraftverk. 

Sedan 2017 ingår Kanonaden i norska AF-gruppen och tillsammans strävar vi för att växa och har förhoppningen att utöka vår marknad i Jönköpings- och Östergötlands län.

Om du känner att du är intresserad av tjänsten och vill söka eller veta mer, tveka då inte att höra av dig till:                   

Sarah Hektor Tel: 076-117 38 57 sarah.hektor@kanonaden.com
 

Urval och intervjuer görs löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Print
Upplagd: 27 jan, 2017

Name:
Email:
Subject:
Message:
x