Kanonaden söker Chaufför omgående!

Kanonaden söker Chaufför omgående!

Chaufför till en av våra A40 Dumprar sökes

Om tjänsten

Vi erbjuder en tjänst i ett växande företag där alla tillsammans bidrar till att skapa en god arbetsmiljö och hög trivsel på arbetsplatsen!

 

Som dumperchafför på Kanonaden är du med på våra större terrasseringsprojekt men även vägbyggnationer, vindkraftparker och vid större losshållningsprojekt. Du har ett nära samarbete med maskinisterna på arbetsplatsen.

 

Idag är dumpern etablerad i en vindkraftspark i Västra Götalands län, Ränsliden. Projektet kommer pågå en bit in på våren.
 

Din bakgrund

Du har tidigare erfarenhet av att köra dumper.
Du trivs i att arbeta i projekt där det händer mycket och ser det som en självklarhet att leva upp till våra ledord PÅLITLIGA-FLEXIBLA-EFFEKTIVA.
 

Du som person

Du är en strukturerad och flexibel person som trivs med att arbeta med högt produktionsfokus när du körl Du ser det som en självklarhet tillsammans med kollegor skapa en god arbetsmiljö på arbetsplatsen och du arbetar engagerat både självständigt och i grupp för at uppnå resultat.

Då vi är verksamma runt om i södra Sverige kan du som söker vara bosatt runt om i södra Sverige. Jobbet innebär således att du vanligtvis ligger på traktamente måndag till torsdag.
 

Krav

Vi ser att du har C-kort och att du behärskar svenska språket i tal och skrift.
 

Om företaget

Kanonaden är ett anläggningsföretag vars affärsidé är att alltid vara kostnadseffektiv i alla delar av byggprocessen. Genom fokusering inom flera teknikområden skapar vi mervärden för våra kunder och oss själva. Vid sidan av traditionella anläggningsarbeten har vi specialiserat oss på uppdrag förknippade med utbyggnad av energianläggningar i form av fjärrvärme, kabelförläggning, kraftväme- och vindkraftverk. 

Sedan 2017 ingår Kanonaden i norska AF-gruppen och tillsammans strävar vi för att växa och har förhoppningen att utöka vår marknad i Jönköpings- och Östergötlands län.


Om du känner att du är intresserad av tjänsten och vill söka eller veta mer, tveka då inte att höra av dig till:
Sarah Hektor Tel: 076-117 38 57 sarah.hektor@kanonaden.com

Urval och intervjuer görs löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Print
Upplagd: 20 okt, 2017

Name:
Email:
Subject:
Message:
x