.

.

,

,

´

´

Nyheter

Platschef sökes till Jönköpings-och Östergötlands län

Platschef sökes till Jönköpings-och Östergötlands län

2017-01-11

Om tjänsten
Kanonaden Entreprenad söker flera platschefer för alla typer av anläggningsarbeten, med placering i Jönköping och Östergötlands län. Som platschef på Kanonaden arbetar du självständigt och driver dina egna projekt, från startmöte till slutbesiktning. Med hjälp av bolagets stödfunktioner ansvarar du således för KMA, inköp och ekonomi i dina projekt.
 
Du arbetar tillsammans med kunnig och erfaren personal i branschen och det finns goda förutsättningar till att utvecklas i din roll som platschef på Kanonaden Entreprenad.
 
Din bakgrund
Du har tidigare erfarenheter som arbetsledare /platschef i entreprenadverksamheten och goda vana i att driva dina egna projekt. Du har ett tekniskt ekonomiskt driv att utföra våra entreprenader med ledorden PÅLITLIGA-FLEXIBLA-EFFEKTIVA.
 
Du som person
Du är en strukturerad och flexibel person som trivs att arbeta i ett högt tempo. Du uppskattar snabba beslutsvägar och arbetar projektfokuserat. Du har ett gott ledarskap där du dagligen arbetar för att skapa en god arbetsmiljö och motiverad personal.
 
Om företaget
Kanonaden är ett anläggningsföretag vars affärsidé är att alltid vara kostnadseffektiv i alla delar av byggprocessen. Genom fokusering inom flera teknikområden skapar vi mervärden för våra kunder och oss själva. Vid sidan av traditionella anläggningsarbeten har vi specialiserat oss på uppdrag förknippade med utbyggnad av energianläggningar i form av fjärrvärme, kabelförläggning, kraftväme- och vindkraftverk.
 
Sedan 2017 ingår Kanonaden i norska AF-gruppen och tillsammans strävar vi för att växa och har förhoppningen att utöka vår marknad i Jönköpings- och Östergötlands län.
 
 
Om du känner att du är intresserad av tjänsten och vill söka eller veta mer, tveka då inte att höra av dig till:                  
Sarah Hektor Tel: 076-117 38 57 sarah.hektor@kanonaden.com
 
Urval och intervjuer görs löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

hollister sverige polo ralph lauren skjorta canada goose väst woolrich jacka dam canada goose jacka woolrich jacka louis vuitton väska ray ban rea canada goose rea michael kors rea new balance skor lacoste piké ray ban solglasögon ralph lauren skjorta new balance rea ray ban glasögon uggs sverige lacoste rea christian louboutin skor michael kors väska moncler jacka nike shox barbour jacka uggs rea